Павезини


Дребни сладки

Необходими продукти:

170 г брашно София Мел Класик
30 г нишесте
3 бр. яйца
1 пакетче ванилова захар
130 г захар

Начин на приготвяне:

1. Разбиваме яйцата със захарта.

2. Смесваме брашното с нишестето и прибавяме към яйцата на части, като продължаваме да разбиваме.

3. Прехвърляме смес в сладкарски пош и нареждаме върху хартия за печене.

4. Печем в предварително загрята фурна на 180°C за 5 минути, след това на 150°C за още 5-10 минути.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



Изпратена от:

Юлия Гарбузова

Вид рецепта

Сладка

Трудност на приготвяне

лесна

Време за приготвяне

До 40 минути

Дата на публикуване

16.01.2023

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.