Курсове

Искаш ли нови знания и кулинарни приключения? Искаш ли да се научиш да месиш и печеш или да подобриш твоите умения в пекарството? Академия „Изпечи с любов“ е точното място! Всички курсове са създадени за любители-пекари като теб и ще ти помогнат да постигнеш винаги отличен резултат в кухнята.

Запиши се сега, местата са ограничени.

Всички курсове се провеждат на адрес гр. София, ул. Павлина Унуфриева 4, в Зала София Мел

Основи на печивата

Теория:
 - Какво е брашно? – видове, типове, спецификация, характеристики
 - Как се прави тесто?
 - Видове тесто
 - Какво е ферментация при тестото?
 - Тесто с мая, с набухвател и без

 

Практически занимания:
 - Приготвяне на две рецепти с различни теста в рамките на 5 часа.

 

Цена:   - 49лв. с ДДС

 

Участниците получават:
 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

 

Групи:   - до 12 курсисти

 

Начало   - 10:00 часа


*изображението е илюстративно

Рецепти:
 - Хляб или Питка
 - Пай

 

Избери дата:

Дърпана баница

Теория:
 - Специфична теория въз основа на избрания курс

 

Практически занимания:
 - Приготвяне на една или две рецепти от едно тесто в рамките на 5 часа.
 

 

Цена:   - 69лв. с ДДС

 

Участниците получават:
 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса
 

Групи:   - до 12 курсисти

 

Начало - 10:00 часа

Избери дата:

* изображението
е илюстративно

Пица и фокача

Теория:
 - Специфична теория въз основа на избрания курс

 

Практически занимания:
 - Приготвяне на една или две рецепти от едно тесто в рамките на 5 часа.

 

Цена:   - 69лв. с ДДС

 

Участниците получават:
 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

 

Групи:   - до 12 курсисти

 

Начало - 10:00 часа

Избери дата:

* изображението
е илюстративно

Занаятчийски хляб

Теория:
 - Специфична теория въз основа на избрания курс

 

Практически занимания:
 - Приготвяне на една или две рецепти от едно тесто в рамките на 5 часа.

 

Цена:   - 69лв. с ДДС

 

Участниците получават:
 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса
 

 

Групи:   - до 12 курсисти

 

Начало - 10:00 часа

Рецепти:
 - Царевичен хляб
 - Хляб с БИО брашна от лимец
и пшеница
 

Избери дата:

* изображението
е илюстративно

Франзели и млечни хлебчета

Теория:
 - Специфична теория въз основа на избрания курс

 

Практически занимания:
 - Приготвяне на една или две рецепти от едно тесто в рамките на 5 часа.
 

 

Цена:   - 69лв. с ДДС

 

Участниците получават:
 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса
 

Групи:   - до 12 курсисти

 

Начало - 10:00 часа

Избери дата:

* изображението
е илюстративно

Ритуални погачи и малки хлебчета „мъфенчета“

Теория:
 - Специфична теория въз основа на избрания курс

 

Практически занимания:
 - Приготвяне на една или две рецепти от едно тесто в рамките на 5 часа.
 

 

Цена:   - 79лв. с ДДС

 

Участниците получават:
 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса
 

Групи:   - до 12 курсисти

 

Начало - 10:00 часа

Избери дата:

* изображението
е илюстративно

Коледни бисквити

Теория:
 - Специфична теория въз основа на избрания курс

 

Практически занимания:
 - Приготвяне на две различни рецепти в рамките на 5 часа

 

Цена:   - 79лв. с ДДС

 

Участниците получават:
 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса
 

Групи:   - до 12 курсисти

 

Начало - 10:00 часа

Рецепти:
- Джинджифилови
   бисквити
- Бисквити с портокал
   и канела

 

Избери дата:

* изображението
е илюстративно

Обикновени и козуначени кифли

Теория:
 - Специфична теория въз основа на избрания курс

 

Практически занимания:
 - Приготвяне на два вида кифли в рамките на 5 часа

 

Цена:   - 79лв. с ДДС

 

Участниците получават:
 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса
 

Групи:   - до 12 курсисти

 

Начало - 10:00 часа

Рецепти:
- обикновени и козуначени
кифли с три вида пълнеж
 

Избери дата:

* изображението
е илюстративно

Професионално обучение за хлебари и пекари

Курсът се провежда в рамките на 10 дни и е с продължителност 100 часа.

 

Теория и практика: - Включва 3 модула

 - модул хлебарство
 - модул закуски
 - модул сладкарство

 

 

Цена: - 999лв. с ДДС

 

Период: - от 21.10.2024 до 01.11.2024

 

Групи: - минимален брой курсисти 5

Избери дата:

 

*изображението
е илюстративно

 

Виж програма - Професионален курс

Регистрация

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.