Сладчици за кафе


Дребни сладки

Необходими продукти:

600 гр брашно София Мел Екстра
3 яйца
180 г захар
120 г олио
1 бакпулвер

Начин на приготвяне:

1. Разбиват се яйцата със захарта много добре до побеляване.

2. Прибавя се постепенно олиото на струйка.

3. Прибавя се брашното смесено с бакпулвера постепенно като се бърка с лъжица до усвояване. Тестото трябва да е меко на пипане. Оставя се 30 мин. да почине.

4. Правят се топчета и се пекат на 180 градуса около 20 мин.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



Изпратена от:

Петър Аймалиев от Благоевград

Вид рецепта

Сладка

Трудност на приготвяне

лесна

Време за приготвяне

До 40 минути

Дата на публикуване

29.11.2021

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.