 
             
             
        Малки питки с крема сирене, бекон и яйце
Необходими продукти:
за тестото:
250 ml топло прясно мляко
1 пакетче суха мая - 7 g
1 ч.л. кокосова захар
1 ч.л. сол
70 ml зехтин
500 g брашно София Мел Екстра
за пълнежа:
100 g крема сирене
100 g бекон слайс
10 жълтъка
Начин на приготвяне:
Замесете тестото и го оставете да втаса.
Разточете го и направете кръгове с диаметър 10 см, не по-малки.
Направете вдлъбнатина и напълнете всяка със крема сирене, бекон и по един жълтък.
Печете на 200 градуса до придобиване на златист загар.
Проверете за готовност с клечка за зъби.
Добър апетит!
 
 
                                                            Вид рецепта
 
                                                Трудност на приготвяне
 
                                                Време за приготвяне
 
                                                Дата на публикуване
 
                                             
             
                                 
                                             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                