20 г брашно София Мел Класик
2 бр. (около 70 г) белтъци
150 г захар
80 г смлени бадеми
1. В купа сложете белтъците и смлените бадеми и разбъркайте много добре.
2. Добавете захарта и загрейте на водна баня, като бъркате непрекъснато. Веднага след като захарта се разтвори и сместа стане течна, отстранете.
3. Добавете брашното, разбъркайте добре и оставете настрана.
4. Прехвърлете охладената смес в сладкарски пош и наредете сладките върху хартия за печене на голямо разстояние едно от друго, тъй като при печенето се разтекат.
5. Печете на 170°C за около 20 минути.
6. Охладете готовите сладките и след това извадете ги от хартията за печене.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
ВИД РЕЦЕПТА
ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ