2 ч.ч брашно София Мел
3 яйца
500 мл прясно мляко
1 с.л захар
1 щипка сол
1 банан
50 г масло
1. Разбиваме яйцата с прясното мляко. Добавяме захарта, солта и намачкания банан - разбъркваме.
2. Започваме да добавяме брашното като трябва да получим консистенция на боза.
3. Намазваме загрятия тиган за палачинки с масло. С черпак изсипваме от сместа. Като стегне обръщаме и от другата страна. Мажем с масло и готовите палачинки.
4. Сервираме по избор със сладко или шоколад.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
ВИД РЕЦЕПТА
ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ