225 г брашно София Mел eкстра
1 яйце
75 г пудра захар
1 ч.л. сода
2 ч.л. канела
75 г мед
50 мл олио
1. Яйцето се разбива до побеляване със захарта. Добавяме олиото, медът, содата, канелата и брашното.
2. Разбъркваме с ръце до получаване на средномеко тесто.
3. Оставяме да престои на хладно около половин час.
4. Разточва се на дебелина 6-7 мм и се оформят кръгли бисквити.
5. Редят се в тава с хартия за печене, като се оставя разстояние, защото бухват.
6. Печете в предварително загрята фурна на 180 ⁰ C за около двадесет минути.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
ВИД РЕЦЕПТА
ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ