Бисквитки с овесени ядки и шоколад
Дребни сладки
Необходими продукти:
1 ч.ч. брашно Софиямел Екстра
500 гр. Овесени ядки
250 гр. Масло
5 с.л. мед
250 гр. Шоколадови капки
1 ч.л. сода за хляб
1 ч.л. сол
1ч.ч захар
2 яйца
1 ванилова захар
Начин на приготвяне:
1. Сухите съставки се смесват и към тях се прибавят размекнатото масло, яйцата, шоколадовите капки и меда.
2. Замесва се меко тесто, от което се оформят топчета, които се се притискат леко.
3. Печем във фурна на 190-200 градуса за около 10 минути или до златисто кафяво.
Добър апетит и да ви е сладък живота.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Златомира Делчева от Гр. Харманли
Вид рецепта
Трудност на приготвяне
Време за приготвяне
Дата на публикуване