Домашен хляб с лимец
Хлябове

Изпратена от:

Йордан Петков от Хасково

Необходими продукти:

350 г брашно София мел лимец и пшеница
220 г вода
10 г олио
5 г сол
5 г мая

Начин на приготвяне:

1. Омесва се меко тесто от продуктите, което се оставя да втаса за около час.

2. След това се оформя хляб, който се поставя в тавичка за печене, постлана с хартия за печене.

3. Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса с вентилатор за около 40 минути до готовност.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



ВИД РЕЦЕПТА

Солена

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

От 40 до 90 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

28.02.2022

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.