Елхичка за коледа


Други солени печива

Необходими продукти:

8 с.л. брашно София мел
тиквички 2 бр
крема сирене 1 бр
2 яйца
2 с.л. олио
черен пипер
сол

Начин на приготвяне:

1. Настъргваме тиквичката. Слагаме сол и черен пипер, бъркаме и добавяме яйцата и брашното с олиото.

2. Всичко се пече в дълга тава на 180 градуса около 20 минути до готовност.

3. Оставяме да се охлади блата и мажем с крема сирене.

4. За украса навиваме блата и добаваме магданоз.

Да ви е вкусно :)

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



Изпратена от:

жени петкова от Пловдив

Вид рецепта

Солена

Трудност на приготвяне

лесна

Време за приготвяне

До 40 минути

Дата на публикуване

19.12.2022

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.