Френски хляб в хлебопекарна
Хлябове

Изпратена от:

Нели Мазгалова от гр. София

Необходими продукти:

350 г брашно София Mел eкстра
200 мл хладка вода
1 ч.л. сол
1 ч.л. мая

Начин на приготвяне:

1. Изсипваме водата в казана на хлебопекарната, добавяме солта.

2. Пресяваме брашното и го добавяме към сместа.

3. Добавяме и маята.

4. Настройваме хлебопекарната на програма 2, за 500 г френски хляб.

5. Избираме леко кафява коричка на изпичане, затваряме и включваме уреда.

6. След като хляба е готов, го изваждаме и оставяме да почива около час върху решетка.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



ВИД РЕЦЕПТА

Солена

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

над 90 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

31.03.2022

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.