90 гр брашно "Екстра"
30 гр какао
40 гр масло
60 гр фъстъчено масло
1 брой яйце
1 пакетче ванилия
1 ч.л. бакпулвер
100 гр мед
1 щипка сол
Кравето и фъстъченото масло се разбиват с миксер заедно с меда. Прибавя сее яйцето и отново се разбива. Брашното се смесва с какаото, ванилията, бакпулвера и солта. Сухите съставки се прибавят постепенно към мокрите. Смесват се добре. Сместа се оставя за малко в хладилник, след което от нея се оформят малки топчета, които се поставят в застлана с хартия за печене тава. С мокра вилица сладките леко се сплескват. Пекат се в предварително загрята на 180 градуса по Целзий фурна около 15 минути.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
ВИД РЕЦЕПТА
ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ