300 г брашно София мел Класик
5 яйца
200 г захар
100 г масло
150 мл прясно мляко
5 г бакпулвер
1 с.л. есенция ванилия
20 г захаросан джинджифил
150 г сушени смокини
1. Яйцата и захарта се разбиват с миксер.
2. Добавя се ванилията, разтопеното масло, а след това и млякото.
3. Брашното се смесва с бакпулвера и се добавя на няколко пъти. Накрая се добавят нарязаните на дребно смокини и джинджифил.
4. Сместа се изсипва в намазнена кексова форма.
5. Пече се на 180 С до готовност.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
ВИД РЕЦЕПТА
ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ