Коледни Линцери


Дребни сладки

Необходими продукти:

500 г брашно Екстра на София мел
250 г краве масло
2 яйца
1 ч.ч пудра захар
1 п. Бакпулвер
кората на един лимон

Начин на приготвяне:

1. Всички продукти се смесват и се замесва меко тесто.

2. Тестото се увива във фолио и се оставя да престои 30-40 Мин в хладилника.

3. След това се точи кора с дебелина около 5 мм и се изрязват форми.

4. Пече се на 180° за около 10 мин да останат почти бели,слепват се със сладко и пожелание се поръсват с пудра захар.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



Изпратена от:

Елеонора Людмилова Никифорова от Видин

Вид рецепта

Сладка

Трудност на приготвяне

средна

Време за приготвяне

От 40 до 90 минути

Дата на публикуване

29.12.2021

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.