Корекомки
Дребни сладки

Изпратена от:

Марияна Войникова от Сливен

Необходими продукти:

350 г брашно Класик София Мел
200 г краве саламурено сирене
230 г мас
1 яйце
1 бакпулвер
100 г захар (за овалване)

Начин на приготвяне:

1. В купа смесете маста (на стайна температура), натрошеното на ситно сирене с яйцето и разбъркайте добре. Прибавете пресятото брашно Класик София Мел с бакпулвера и омесете на тесто.

2. Разточете го с дебелина около половин сантиметър и нарежете на кръгчета (с диаметър около 4-5 см), всяко от които прегънете на четири.

3. Оваляйте сладките в захар, наредете ги в тава върху хартия за печене и печете в предварително загрята на 180◦C до порозовяване (около 15-20 минути).

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



ВИД РЕЦЕПТА

Сладка

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

30.05.2022

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.