1 чаена чаша брашно София Мел Класик
4 яйца
1 чаена чашка захар
1 компот (праскови или череши)
какао по избор ( 3-4 супени лъжици)
1. Разбиваме хубаво яйцата, прибавяме към тях захарта и ванилията и пак разбъркваме. Накрая прибавяме брашното и бъркаме до получаване на еднородна смес.
2. По желание се добавя какаото и пак разбъркваме добре.
3. В намаслена и набрашнете тавичка подреждам плодовете и изсипваме тестото.
4. Печем в загрята фурна за 20-30 минути.
5. Когато сладкиша е готов го заливаме още горещ със сока от компот .
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
ВИД РЕЦЕПТА
ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ