Мексикански сватбени бисквити


Дребни сладки

Необходими продукти:

230 г брашно София мел Екстра
180 г меко масло
60 г захар
½ ч.л. сол
1 ч.л. ванилия
180 г ситно смлени орехи
150 г пудра захар

Начин на приготвяне:

1. Смесваме маслото със захарта, солта и ванилията. Към тях постепенно започваме да добавяме брашното и орехите до образуване на тесто.

2. Правим топчета около 20-25 г и печем в тава с хартия за печене на 180 градуса за 15 мин.

3. Докато са още топли се оставят в съд с пудра захар и така престояват една една нощ. На следващия ден се овалват с още малко прясна пудра захар.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



Изпратена от:

Катя Георгиева от София

Вид рецепта

Сладка

Трудност на приготвяне

лесна

Време за приготвяне

До 40 минути

Дата на публикуване

20.01.2023

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.