1 ч.ч. брашно София мел Класик
2 яйца
Половин чаена чаша захар
1/3 чаша олио
1 чаена чаша настъргани Моркови
Натрошен млечен шоколад 50-60 грама
2 с.л. Овесени ядки
1 бакпулвер
1. Разбъркват се яйцата и захарта до побеляване. Добавя се олиото, Овесените ядки и се разбива добре.
2. С пресяване се добавят брашното и бакпулвера.
3. Накрая с шпатула се разбъркват шоколада и морковите.
4. Сместа се разпределя във формички и се пекат до желан загар в предварително загрята фурна на 180 градуса.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
ВИД РЕЦЕПТА
ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ