Панирани хлебчета


Други солени печива

Необходими продукти:

150 грама брашно София мел екстра
3 яйца
100 грама кисело мляко
1 с.л. сода бикарбонат
8 бр. хлебни филийки
200 мл олио /за пържене/

Начин на приготвяне:

1. Продуктите се смесват в купа, до получаване на гладка консистенция.

2. Хлебните филийки се нарязват по дължина и се потапят в сместа от двете страни.

3. В предварително нагорещено олио, планираните хлебни филийки се пържат до златисто, като се обръщат от двете страни.

4. Поднасят се топли, със сирене и сладко /по желание, според вкуса/.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



Изпратена от:

МАРИНА МАРИНОВА МАРИНОВА от ЛОМ

Вид рецепта

Солена

Трудност на приготвяне

лесна

Време за приготвяне

До 40 минути

Дата на публикуване

31.12.2021

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.