Петифури


Дребни сладки

Необходими продукти:

1 кг брашно София мел Екстра
4 яйца
125 г. масло
1 ч.ч. захар
1 бакпурвер
1 пак. ванилова захар
100 г млечен шоколад
1 ч.ч. смлени орехови ядки

Начин на приготвяне:

1. Замесва се меко тесто, което с помоща на щприц се щприцоват на тавичка, застлана с хартия за печене.

2. Печат се на 180-190 градуса във фурна, до златисто. След като изстинат се слепват с мармалад или шоколад.

3. Потапят се крайчета им в шоколад или ореховите ядки.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



Изпратена от:

Златомира Делчева от Гр. Харманли

Вид рецепта

Сладка

Трудност на приготвяне

лесна

Време за приготвяне

До 40 минути

Дата на публикуване

29.12.2022

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.