Пилешки хапки
Други солени печива

Изпратена от:

Златомира Делчева от Гр. Харманли

Необходими продукти:

1 ч.ч. брашно София мел Класик
2 яйца
300 мл бира
1 бакпурвер
олио за пържене
щипка сол, черен пипер и чубрица

Начин на приготвяне:

1. В дълбока купа се разбъркват всички продукти и към тях се прибавят парченцата месо. Получава се каша.

2. С лъжица се взима от сместа и се сипва в тиган с горещата мазнина.

3. Пържат се късовете месо до златисто.

Да ви е сладко!

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



ВИД РЕЦЕПТА

Солена

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

28.12.2022

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.