Солени курабии


Други солени печива

Необходими продукти:

200 г брашно София Мел Класик
2 яйца
250 мл. прясно мляко
150 г сирене
50 мл. олио
1 ч.л. бакпулвер
1 ч.л.сол

Начин на приготвяне:

1.В купа се смесват: прясното мляко, бакпулвера, солта

2.След това, се добавят и останалите съставки: двете яйца, олиото, натрошеното сирене и брашното.

3.Замесва се меко тесто.

4.Полученото тесто,се разделя на топчета,които после се оформят с ръце,във формата на кюфтета.

5.Поставят се в тава, покрита с хартия за печене.

6.Пекат се на 180 градуса.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



Изпратена от:

Мария Иванова от Сливен

Вид рецепта

Солена

Трудност на приготвяне

лесна

Време за приготвяне

До 40 минути

Дата на публикуване

04.05.2022

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.