2 ч.ч. брашно София мел Класик
4 яйца
200 мл вода
100 г масло
500 г захар
300 мл вода
1 ванилия
щипка лимонена киселина
щипка сол
мазнина за пържене
1. 200 мл вода се завира и към нея се добавя щипка сол, захар и маслото.
2. След като отново заври се добавя брашното и се бърка непрекъснато.
3. Когато стане гъста каша, към не се прибавят едно по едно яйцата.
4. С помощта на шприц се шприцоват томумбички в сгорещената мазнина.
5. Когато са готови и изстинали се заливат с готовия предварително сироп.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
ВИД РЕЦЕПТА
ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ