Толумбички
Сладкиши

Изпратена от:

Златомира Делчева от Гр. Харманли

Необходими продукти:

2 ч.ч. брашно София мел Класик
4 яйца
200 мл вода
100 г масло
500 г захар
300 мл вода
1 ванилия
щипка лимонена киселина
щипка сол
мазнина за пържене

Начин на приготвяне:

1. 200 мл вода се завира и към нея се добавя щипка сол, захар и маслото.

2. След като отново заври се добавя брашното и се бърка непрекъснато.

3. Когато стане гъста каша, към не се прибавят едно по едно яйцата.

4. С помощта на шприц се шприцоват томумбички в сгорещената мазнина.

5. Когато са готови и изстинали се заливат с готовия предварително сироп.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



ВИД РЕЦЕПТА

Сладка

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

03.01.2023

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.