Курсове

Искаш ли нови знания и кулинарни приключения? Искаш ли да се научиш да месиш и печеш или да подобриш твоите умения в пекарството? Академия „Изпечи с любов“ е точното място! Всички курсове са създадени за любители-пекари като теб и ще ти помогнат да постигнеш винаги отличен резултат в кухнята.

Запиши се сега, местата са ограничени.

Всички курсове се провеждат в гр. София, ул. “Павлина Унуфриева” 4, Зала София Мел

Дърпана баница

Теория:

- Специфична теория въз основа на избрания курс

Практически занимания:

- Приготвяне на една или две рецепти от едно тесто в рамките на 5 часа.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

- до 12 курсисти

Цена: 69лв. с ДДС
Начало:

- 10:00 часа

Дати:

* изображението
е илюстративно

Пица и фокача

Теория:

 - Специфична теория въз основа на избрания курс

Практически занимания:

 - Приготвяне на една или две рецепти от едно тесто в рамките на 5 часа.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

 до 12 курсисти

Цена: 69лв. с ДДС
Начало:

10:00 часа

Дати:

* изображението
е илюстративно

Занаятчийски хляб

Теория:

- Специфична теория въз основа на избрания курс

Практически занимания:

 - Приготвяне на една или две рецепти от едно тесто в рамките на 5 часа.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

- до 12 курсисти

Цена: 69лв. с ДДС
Начало:

- 10:00 часа

Рецепти:

- Царевичен хляб
- Хляб с БИО брашна от лимец
и пшеница

Дати:

* изображението
е илюстративно

Професионално обучение за хлебари и пекари

Курсът се провежда в рамките на 10 дни и е с продължителност 100 учебни часа.

 

Теория и практика:
- Включва 3 модула
- модул хлебарство
- модул закуски
- модул сладкарство

 

ПЕРИОД: - от 02.06.2025 до 13.06.2025

Групи:

- минимален брой курсисти 5

Цена: 999лв. с ДДС
Дати:

 

*изображението
е илюстративно

 

програма -
  • Ден 1

    Суровини за производството на хляб, хлебни и сладкарски изделия – основни и спомагателни (теория)

  • Ден 2

    Теоретични основи на производството на хляб и хлебни изделия (теория)

  • Ден 3

    Приготвяне на хляб и хлебчета (практика)

  • Ден 4

    Технология на хлебните изделия (практика) – козуначени и кифлени изделия

  • Ден 5

    Технология на хлебните изделия (практика) – гевречени изделия, милинки и тутманици

  • Ден 6

    Технология на хлебните изделия (практика) – банично тесто

  • Ден 7

    Технология на хлебните изделия (практика) – чабата, фокача, фугас, пица

  • Ден 8

    Технология на сладкарските изделия (теория)

  • Ден 9

    Сладкарските изделия (практика) – пандишпаново тесто, тесто с набухвател

  • Ден 10

    Сладкарските изделия (практика) – маслено и медено тесто

регистрация

Метод на плащане

След изпращане на заявката ще получиш имейл от нас с банкови детайли за извършване на плащане. Важно - място се запазва само след успешно плащане!



Данни за плащане:
Банкова сметка: BG 47 UBBS 8155 1060 0922 08
Банка: Обединена Българска Банка
Собственик: Гудмилс България ЕООД
Основание за превода: Резервация курс

Завършете резервацията си и за да се потвърди мястото ви, изпратете ваучера на и-мейл info@goodmills.bg до 48 часа.

Последни мнения

П Пламена Бекирова

Всичко е прекрасно, даряващо много позитивни емоции.

Н Надежда Илиева

Като изключим липсата на ток всичко беше супер. Козунака беше на конци и курабиите бяха много вкусни. Благодаря ви!

Н Невена Йолова

Курсът се проведе в нестандартни условия и ситуация на форс-мажор. Но въпреки това имаше настоение и беше изключително приятно. Водещата на курса беше толкова внимателна и радушна, че не остави място за съжаление или неудовлетворение.

М Мая Атанасова

Всичко беше прекрасно - научих много тънкости относно приготвянето на козунаци, обстановката също - чисто, подредено, ухаещо прекрасно. С изключение на липсата на ток нямам забележки. Отново бих посетила ваше мероприятие.

В Вергиния Мишева

Еми е страхотна! Невероятна атмосфера, страхотна подготовка и изпълнение на рецептите, подробна и изчерпателна информация за целия процес! Отново бих посетила нейните курсове! Благодаря!💕

Н Несрин Тахирова

Прекрасен курс, като организация, съдържание, рецепти и отношението, и подхода на Емилия! Благодарим Ви!

Н Наталия Кирова-Акимова

Чудесно организиран курс до най-малкия детайл. Прекрасен преподавател, от който научихме много тънкости при работа с различни теста. Препоръчвам и с нетърпение чакам нови теми.

Г Гергана Златева

Прекрасен курс! Научих страхотни техники за приготвяне на пухкав козунак и вкусни курабии. Атмосферата беше уютна и вдъхновяваща. Горещо препоръчвам!

Л Людмила Зафирова

Великолепен курс. Нямам търпение да посетя следващия.

Г Габриела Браянова

Целият курс беше много приятен. Водещата беше много слънчева, усмихната и помагаше на всички. Бих препоръчала на приятели и бих посетила друг техен кулинарен курс.

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.