Курсове

Искаш ли нови знания и кулинарни приключения? Искаш ли да се научиш да месиш и печеш или да подобриш твоите умения в пекарството? Академия „Изпечи с любов“ е точното място! Всички курсове са създадени за любители-пекари като теб и ще ти помогнат да постигнеш винаги отличен резултат в кухнята.

Запиши се сега, местата са ограничени.

Всички курсове се провеждат в гр. София, ул. “Павлина Унуфриева” 4, Зала София Мел

Козунак и курабии

Теория:

 - Специфична теория въз основа на избрания курс

Практически занимания:

 - Приготвяне на две различни рецепти в рамките на 5 часа

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

- до 12 курсисти

Цена: 89лв. с ДДС
Начало:

- 8:00 часа

Рецепти:

- Козунак с локум и орехи
- Курабии или великденски
   коминчета

Дати:

* изображението
е илюстративно

Дърпана баница

Теория:

- Специфична теория въз основа на избрания курс

Практически занимания:

- Приготвяне на една или две рецепти от едно тесто в рамките на 5 часа.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

- до 12 курсисти

Цена: 69лв. с ДДС
Начало:

- 10:00 часа

Дати:

* изображението
е илюстративно

Пица и фокача

Теория:

 - Специфична теория въз основа на избрания курс

Практически занимания:

 - Приготвяне на една или две рецепти от едно тесто в рамките на 5 часа.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

 до 12 курсисти

Цена: 69лв. с ДДС
Начало:

10:00 часа

Дати:

* изображението
е илюстративно

Занаятчийски хляб

Теория:

- Специфична теория въз основа на избрания курс

Практически занимания:

 - Приготвяне на една или две рецепти от едно тесто в рамките на 5 часа.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

- до 12 курсисти

Цена: 69лв. с ДДС
Начало:

- 10:00 часа

Рецепти:

- Царевичен хляб
- Хляб с БИО брашна от лимец
и пшеница

Дати:

* изображението
е илюстративно

Професионално обучение за хлебари и пекари

Курсът се провежда в рамките на 10 дни и е с продължителност 100 учебни часа.

 

Теория и практика:
- Включва 3 модула
- модул хлебарство
- модул закуски
- модул сладкарство

 

ПЕРИОД: - от 02.06.2025 до 13.06.2025

Групи:

- минимален брой курсисти 5

Цена: 999лв. с ДДС
Дати:

 

*изображението
е илюстративно

 

програма -
  • Ден 1

    Суровини за производството на хляб, хлебни и сладкарски изделия – основни и спомагателни (теория)

  • Ден 2

    Теоретични основи на производството на хляб и хлебни изделия (теория)

  • Ден 3

    Приготвяне на хляб и хлебчета (практика)

  • Ден 4

    Технология на хлебните изделия (практика) – козуначени и кифлени изделия

  • Ден 5

    Технология на хлебните изделия (практика) – гевречени изделия, милинки и тутманици

  • Ден 6

    Технология на хлебните изделия (практика) – банично тесто

  • Ден 7

    Технология на хлебните изделия (практика) – чабата, фокача, фугас, пица

  • Ден 8

    Технология на сладкарските изделия (теория)

  • Ден 9

    Сладкарските изделия (практика) – пандишпаново тесто, тесто с набухвател

  • Ден 10

    Сладкарските изделия (практика) – маслено и медено тесто

регистрация

Метод на плащане

След изпращане на заявката ще получиш имейл от нас с банкови детайли за извършване на плащане. Важно - място се запазва само след успешно плащане!



Данни за плащане:
Банкова сметка: BG 47 UBBS 8155 1060 0922 08
Банка: Обединена Българска Банка
Собственик: Гудмилс България ЕООД
Основание за превода: Резервация курс

Завършете резервацията си и за да се потвърди мястото ви, изпратете ваучера на и-мейл info@goodmills до 48 часа.

Последни мнения

Л Людмила Людмила

Изключително полезен и интересен курс. Много отдаден на работата си професионалист, който ни ръководи, напътства, помага и ни преведе с лекота през целия процес на приготвяне на ритуалните погачи и малките хлебчета. Изключително спокойна и приятна атмосфера и истинско удовлетворение за всички участници от постигнатите крайнни продукти. Изделията се получиха изключително красиви и вкусни, въпреки липсата на опит в подобен род дейности от моя страна. Горещо препоръчвам курса на всеки. Страхотно преживяване, от което си тръгваш зареден не само с кулинарни знания, но и с огромно количество позитивна енергия.

Е Евтимия Зашева

Благодаря за полезните съвети, вкусни рецепти за питка и мъфини, като и за прекрасната организация :-)

Н Никита Мошенский

Страхотен курс, със сигурност ще дайдеа отново.

В Васил Василев

Много полезен курс! И приятен.

А Александър Славов

За трети път посещавам курс на София мел и всеки път оставам повече от доволен. Еми е чудесна. Много бих се радвал, ако има и курс за правене на паста, макар да съм наясно, че с варенето ще е по-трудно, отколкото с печенето.

М Мария Петковска

Здравейте, Доволна съм от доброто отношение на преподавателят. Беше много мила, спокойна и се отнасяше с уважение към всички, но самият курс не е направен за начинаещи в занаята. По-скоро е за хора, които се занимават с това по принцип. Не се обясняваше за самите рецепти, кое как се прави, кое не се прави. Мислих си, че като започнем да правим хляба, ще ни обясняват подробности за рецептата, но всъщност всичко беше смесено преди това - сухите съставки в една купичка, течните в друга. Нашата задача бе просто да ги бъркаме и после да ги омесим, което за мен обезсмисля идеята на това да те научат какво точно смесваш, какви грамажи и защо слагаме определени продукти. Следващата част бе месенето. Аз лично не зная как се прави това и през повечето от времето само гледах другите хора около мен какво правят и ги копирах, което ме накара да се почувствам неудобно. Преподавателят ми обясни, но не като да ме научи, а просто да го знам това. Друго нещо, което не ми направи добро впечатление, е, че като сте наясно с броя на идващите хора, би трябвало да бъдат подготвени всички необходими материали за всеки човек, като купички, вода и т.н. Тъй като бяхме повече хора, ни се наложи постоянно да чакаме да се освободят нужните неща, за да могат да ги използват и тези, които нямаха. Също така в описанието на курса пишеше, че ще получим съставки, но такива не получих. Някакси цялостното изживяване не беше като тип курс, а като занимание за любители и е по-скоро за големи групи хора, които са дошли да се забавляват, а не човек да е сам или с втори човек. В това няма нищо лошо, но е хубаво като представяте този курс да обясните, че не е за начинаещи, за да не се записват хора, които въобще не знаят нищо.

К Камелия Димитрова

Според мен курсът се различаваш от очакванията ми. Този курс е по-скоро за хора, които вече имат опит с правенето на хляб, а не за такива, които за първи път се сблъскват с нещо подобно и са дошли да се учат от нулата. Както разбрах и там, посещават го предимно хора, които вече имат опит и просто искат да научат нова рецепта. Все пак искам да кажа, че жената, която водеше курса беше много мила и внимателна, но не предпостави нужното внимание на всички, което е очаквано, когато сме толкова хора. Може би е необходимо да има поне още един помощник, не знам. За мен на такъв курс първо трябва да се разполага с всичко за всички (тук визирам кухненски приспособления), защото липсата на такива въздества към това да трябва някои хора да чакаме докато нещо с освободи, докато други са вече 5 стъпки напред. Допълнително очаквах, че ще ни се дадат съставки и стъпка по стъпка ще ги измерваме и прибавяме, а тук всичко беше предварително приготвено и ние само изсипахме нещата в купа, което ни лишава от важна част в кулинарния процес. Допълнително неща като месене, разточване, оформяне на тестото и методи за украсяване на хляба не бяха обяснени според мен достатъчно ясно (не се обърна достатъчно внимание за това на всички) и вместо да се обяснят докато не се научи от хората, които все още не са усвоили тези умения, жената просто го правеше вместо тези хора, което е мило, но не помага на обучителния процес. Не мисля, че трябваше да бързаме за някъде, а се чувствах малко като на състезание и като дете, което трябва да търси вниманието на госпожата докато по-нахалните деца се предреждат за помощ. За мен един такъв курс трябва да се фокусира върху най-основните умения за правене на хляб, а тук не мисля, че това беше фокусът. Бих Ви посъветвала да отбележите по-ясно естеството на курса, за да може хората да преценят правилно дали да се запишат. Допълнително, не че искам да бъда дребнава, но в описанието на курса пишеше, че ще получим съставки, за да приготвим хлябът и у нас, но това не ни беше дадено. Просто го отбелязвам като нещо, което ако не се предоставя, може да бъде премахнато от описанието. Благодаря Ви! Бих казала, че научих тук-таме някои неща, но със сигурност като начинаеща в тези неща съм разочарована.

М Милена Димитрова

Много интересно, разбираемо, придобиват се умения, въпреки краткото време. Водещата е страхотна!

Л Любка Муховска

Отлично!

В Весела Илиева

Много полезен, добре направен, прекрасна Еми!

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.