Курсове

Искаш ли нови знания и кулинарни приключения? Искаш ли да се научиш да месиш и печеш или да подобриш твоите умения в пекарството? Академия „Изпечи с любов“ е точното място! Всички курсове са създадени за любители-пекари като теб и ще ти помогнат да постигнеш винаги отличен резултат в кухнята.

Запиши се сега, местата са ограничени.

Всички курсове се провеждат в гр. София, ул. “Павлина Унуфриева” 4, Зала София Мел

Франзели и млечни хлебчета

Теория:

 - Специфична теория въз основа на избрания курс

Практически занимания:

- Приготвяне на една или две рецепти от едно тесто в рамките на 5 часа.

Участниците получават:

- Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

- до 12 курсисти

Цена: 69лв. с ДДС
Начало:

- 10:00 часа

Дати:

* изображението
е илюстративно

Коледни бисквити

Теория:

- Специфична теория въз основа на избрания курс

Практически занимания:

 - Приготвяне на две различни рецепти в рамките на 5 часа

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

- до 12 курсисти

Цена: 79лв. с ДДС
Начало:

- 10:00 часа

Рецепти:

- Джинджифилови
   бисквити
- Бисквити с портокал
   и канела

Дати:

* изображението
е илюстративно

Ритуални погачи и малки хлебчета „мъфенчета“

Теория:

 - Специфична теория въз основа на избрания курс

Практически занимания:

 - Приготвяне на една или две рецепти от едно тесто в рамките на 5 часа.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

- до 12 курсисти

Цена: 79лв. с ДДС
Начало:

- 10:00 часа

Дати:

* изображението
е илюстративно

Основи на печивата

Теория:

 - Какво е брашно? – видове, типове, спецификация, характеристики
 - Как се прави тесто?
 - Видове тесто
 - Какво е ферментация при тестото?
 - Тесто с мая, с набухвател и без

Практически занимания:

 - Приготвяне на две рецепти - с тесто и Фини кори в рамките на 5 часа.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

- до 12 курсисти

Цена: 59лв. с ДДС
Начало:

- 10:00 часа

Рецепти:

- хляб и

- мини банички с фини кори София Мел
и 2 вида пълнеж - спанак и
сирене фета и с ябълков пълнеж

Дати:

* изображението
е илюстративно

Пица и фокача

Теория:

 - Специфична теория въз основа на избрания курс

Практически занимания:

 - Приготвяне на една или две рецепти от едно тесто в рамките на 5 часа.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

 до 12 курсисти

Цена: 69лв. с ДДС
Начало:

10:00 часа

Дати:

* изображението
е илюстративно

Дърпана баница

Теория:

- Специфична теория въз основа на избрания курс

Практически занимания:

- Приготвяне на една или две рецепти от едно тесто в рамките на 5 часа.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

- до 12 курсисти

Цена: 69лв. с ДДС
Начало:

- 10:00 часа

Дати:

* изображението
е илюстративно

Занаятчийски хляб

Теория:

- Специфична теория въз основа на избрания курс

Практически занимания:

 - Приготвяне на една или две рецепти от едно тесто в рамките на 5 часа.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

- до 12 курсисти

Цена: 69лв. с ДДС
Начало:

- 10:00 часа

Рецепти:

- Царевичен хляб
- Хляб с БИО брашна от лимец
и пшеница

Дати:

* изображението
е илюстративно

Козунак и курабии

Теория:

 - Специфична теория въз основа на избрания курс

Практически занимания:

 - Приготвяне на две различни рецепти в рамките на 5 часа

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

- до 12 курсисти

Цена: 89лв. с ДДС
Начало:

- 8:00 часа

Рецепти:

- Козунак с локум и орехи
- Курабии или великденски
   коминчета

Дати:

* изображението
е илюстративно

Професионално обучение за хлебари и пекари

Курсът се провежда в рамките на 10 дни и е с продължителност 100 часа.

 

Теория и практика:
- Включва 3 модула
- модул хлебарство
- модул закуски
- модул сладкарство

 

ПЕРИОД: - от 02.06.2025 до 11.06.2025

Групи:

- минимален брой курсисти 5

Цена: 999лв. с ДДС
Дати:

 

*изображението
е илюстративно

 

програма -
  • Ден 1

    Суровини за производството на хляб, хлебни и сладкарски изделия – основни и спомагателни (теория)

  • Ден 2

    Теоретични основи на производството на хляб и хлебни изделия (теория)

  • Ден 3

    Приготвяне на хляб и хлебчета (практика)

  • Ден 4

    Технология на хлебните изделия (практика) – козуначени и кифлени изделия

  • Ден 5

    Технология на хлебните изделия (практика) – гевречени изделия, милинки и тутманици

  • Ден 6

    Технология на хлебните изделия (практика) – банично тесто

  • Ден 7

    Технология на хлебните изделия (практика) – чабата, фокача, фугас, пица

  • Ден 8

    Технология на сладкарските изделия (теория)

  • Ден 9

    Сладкарските изделия (практика) – пандишпаново тесто, тесто с набухвател

  • Ден 10

    Сладкарските изделия (практика) – маслено и медено тесто

регистрация

Метод на плащане

След изпращане на заявката ще получиш имейл от нас с банкови детайли за извършване на плащане. Важно - място се запазва само след успешно плащане!



Данни за плащане:
Банкова сметка: BG 47 UBBS 8155 1060 0922 08
Банка: Обединена Българска Банка
Собственик: Гудмилс България ЕООД
Основание за превода: Резервация курс

Последни мнения

Р Росица Димитрова

Благодаря, беше много интересно. Завърнах с много нова енергия, знания и практически умения за производството на обикновени и козуначени кифли. С удоволствие ще ги приложа в работата си .

С Силвия Фарашка

Много ползотворен курс. Научих много нови неща, които ми помагат в работата. С удоволствие ще се запиша и на други курсове.

Е Елена Вунчева

Много полезен!

К Калина Бикова

Много добър курс!

Р Румяна Стоянова

Много добра организация и отношение. Добре подбрани рецепти, изпълними и вкусни, представени по начин да бъдат интересни, разбрани и приложими. Препоръчвам и с удоволствие очаквам следващите предложения.

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.