Курсове

Искаш ли нови знания и кулинарни приключения? Искаш ли да се научиш да месиш и печеш или да подобриш твоите умения в пекарството? Академия „Изпечи с любов“ е точното място! Всички курсове са създадени за любители-пекари като теб и ще ти помогнат да постигнеш винаги отличен резултат в кухнята.

Запиши се сега, местата са ограничени.

Всички курсове се провеждат в гр. София, ул. “Павлина Унуфриева” 4, Зала София Мел

Хляб и Вино

Елате на курс, който съчетава едни от най-старите кулинарни удоволствия – хляба и виното. Ще се потопите в изкуството на месенето, а докато вашият хляб втасва и се пече, в приятна компания ще се насладите на чаша вино от „Веселите винари“, поднесена с ароматен хляб и разядки. Курсът е чудесен начин да намалите стреса от ежедневието чрез месетерапия, а новите знания и умения ще направят вечерта ви още по-специална.

Теория:

Ще се запознаете с видовете зърно и брашна. Ще разберете каква е разликата в типовете брашна. Ще разберете повече за глутена и неговото значение за печивата. Ще се информирате и за видовете теста.

Практически занимания:

Приготвяне на ароматен нестандартен хляб. Всяка стъпка се обяснява детайлно, като се показват различни тънкости и трикове.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готово печиво след курса

Групи:

 до 12 курсисти

Цена: 59,00лв. / 30,17€ с ДДС
Начало:

18:00 часа
Продължителност – около 3 астрономически часа.

Дати:

Дърпана баница

Истинската магия на българската кухня оживява в дърпаната баница – тънки кори, измайсторени на ръка и богата плънка, която носи вкус на дом и уют. В курса ще се докоснете до техниката на дърпането – изкуство, предавано от поколения. Ще научите тънкости, които превръщат всяка баница в кулинарно съкровище, а ароматът ѝ ще събере всички около масата.

Теория:

Ще се запознаете с видовете зърно и брашна. Ще разберете каква е разликата в типовете брашна. Ще разберете повече за глутена и неговото значение за печивата. Ще се информирате и за видовете теста.

Практически занимания:

На курса ще успеете да издърпате кори за две средно големи баници. Ще направите и две различни плънки за всяка кора. Стъпките се обясняват детайлно, като се показват различни тънкости и трикове.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови печива след курса

Групи:

- до 12 курсисти

Цена: 79,00лв. / 40,39€ с ДДС
Начало:

10:00 часа
Продължителност – около 5 астрономически часа.

Дати:

* изображението е илюстративно

Пица и фокача

Италия идва във вашата кухня с аромата на прясно изпечено тесто и златиста коричка. В този курс ще се научите да месите класическа италианска пица и ароматна фокача, покрита с маслини, розмарин или свежи домати. Ще усетите радостта от простите, но съвършени съставки и ще създадете печива, които събират цялото семейство около масата. Това е пътешествие към вкус, уют и истинска наслада за сетивата.

Теория:

Ще се запознаете с видовете зърно и брашна. Ще разберете каква е разликата в типовете брашна. Ще разберете повече за глутена и неговото значение за печивата. Ще се информирате и за видовете теста.

Практически занимания:

Приготвяне на пица и фокача с предварително замесена бига, отлежала 24 часа. Всяка стъпка се обяснява детайлно, като се показват различни тънкости и трикове.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови печива след курса

Групи:

 до 12 курсисти

Цена: 79,00лв. / 40,39€ с ДДС
Начало:

10:00 часа
Продължителност – около 5 астрономически часа.

Дати:

* изображението е илюстративно

Еклери

Френска елегантност в домашни условия – ще овладеете финеса на пухкавите еклери и нежния им пълнеж, които радват и очите, и небцето. На курса ще овладеете тънкостите на приготвянето на пухкави еклери. Ще създадете десерт, който не само впечатляват с визия, но и пленяват със своя фин и изтънчен вкус.

Теория:

Ще се запознаете с видовете зърно и брашна. Ще разберете каква е разликата в типовете брашна. Ще разберете повече за глутена и неговото значение за печивата. Ще се информирате и за видовете теста.

Практически занимания:

Приготвяне на тесто и крем за еклери. Всяка стъпка се обяснява детайлно, като се показват различни тънкости и трикове.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

 до 6 курсисти

Цена: 69,00лв. / 35,28€ с ДДС
Начало:

09:00 часа
Продължителност – около 3 астрономически часа.

Дати:

* изображението е илюстративно

Еклери

Френска елегантност в домашни условия – ще овладеете финеса на пухкавите еклери и нежния им пълнеж, които радват и очите, и небцето. На курса ще овладеете тънкостите на приготвянето на пухкави еклери. Ще създадете десерт, който не само впечатляват с визия, но и пленяват със своя фин и изтънчен вкус.

Теория:

Ще се запознаете с видовете зърно и брашна. Ще разберете каква е разликата в типовете брашна. Ще разберете повече за глутена и неговото значение за печивата. Ще се информирате и за видовете теста.

Практически занимания:

Приготвяне на тесто и крем за еклери. Всяка стъпка се обяснява детайлно, като се показват различни тънкости и трикове.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

 до 6 курсисти

Цена: 69,00лв. / 35,28€ с ДДС
Начало:

13:00 часа
Продължителност – около 3 астрономически часа.

Дати:

* изображението е илюстративно

Козунак и курабии

Отключете тайните на перфектния Великден. В този практичен курс ще овладеете изкуството на пухкавия, ароматен козунак, както и тънкостите на неустоимите хрупкави курабийки. Научете майсторските техники за правилно месене и втасване до финалните детайли, които впечатляват. Създавайте сладки шедьоври, които носят духа на традицията и магията на домашното печиво.

Теория:

Ще се запознаете с видовете зърно и брашна. Ще разберете каква е разликата в типовете брашна. Ще разберете повече за глутена и неговото значение за печивата. Ще се информирате и за видовете теста.

Практически занимания:

На курса ще направите козунак и курабии. Ще се научите как да месите и плетете козунак, както и да приготвяте неустоими курабии. Стъпките се обясняват детайлно, като се показват различни тънкости и трикове.

Продължителност – около 6 астрономически часа.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови печива след курса

Групи:

до 12 курсисти

Цена: 99,00лв. / 50,62€ с ДДС
Начало:

8:00 часа

Дати:

* изображението е илюстративно

Занаятчийски хляб

Ще се научите да създавате истински занаятчийски хляб – с хрупкава коричка, въздушна сърцевина и неповторим аромат. Ще разберете тайната на замесването и ферментация, които правят всеки хляб уникален. Ще разберете кога да добавите семена или подправки. Този курс е за хората, които вярват, че хлябът е повече от храна – той е част от уют и споделяне. Не е необходимо да имате богат в печивата, а само желание да се научите да печете с любов.

Теория:

Ще се запознаете с видовете зърно и брашна. Ще разберете каква е разликата в типовете брашна. Ще разберете повече за глутена и неговото значение за печивата. Ще се информирате и за видовете теста.

Практически занимания:

Приготвяне на 2 броя хляб от самото начало. Всяка стъпка се обяснява детайлно, като се показват различни тънкости и трикове.

Участниците получават:

 - Дигитална брошура с теория и рецепти
 - Готови продукти след курса

Групи:

- до 12 курсисти

Цена: 79,00лв. / 40,39€ с ДДС
Начало:

10:00 часа
Продължителност – около 5 астрономически часа.

Рецепти:

- Царевичен хляб
- Хляб с БИО брашна от лимец
и пшеница

Дати:

* изображението е илюстративно

регистрация

Общо за плащане:

/

Метод на плащане

След изпращане на заявката ще получиш имейл от нас с банкови детайли за извършване на плащане. Важно - място се запазва само след успешно плащане!



Данни за плащане:
Банкова сметка: BG 47 UBBS 8155 1060 0922 08
Банка: Обединена Българска Банка
Собственик: Гудмилс България ЕООД
Основание за превода: Резервация курс

Завършете резервацията си и за да се потвърди мястото ви, изпратете ваучера на и-мейл info@goodmills.bg до 48 часа.

Последни мнения

Г Гергана Блъскова

"Чудесен курс, воден от истински професионалист! Много добро съчетание на теория и практика в една една огромна и отлично оборудвана кухня. В приятелска атмосфера се забавлявахме в приготвянето на постна питка и погача, а накрая и в похапването!"

К Катя Манолова

Много приятен курс, благодаря!

В Веселина Петрова

Всичко беше идеално. Чакам с нетърпение следващите курсове.

В Виолета Русева

За мен беше удоволствие да участвам в този курс! Когато получиш професионални знания и умения, резултатът е впечатляващ!

Е Елена Бисеркова

Тортата стана изключително вкусна. Оттогава я направих и вкъщи и всички много я харесаха и двата пъти.

Д Димитринка Иванова

Курсът беше страхотен, чудесно беше съчетано всичко с виното. Дамата, която ни показваше технологията на месенето е много добронамерена и усмихната. Изкарахме си чудесно. Пак ще посетим за друго печиво.

Б Богдана Пачилова

Много сме доволни, със сигурност ще се върнем и за друг курс!

К Кристина Кирова

Изключително професионално.

Х Христо Христов

Супер !!!

К Калина Колева

Здравейте, изключително доволна съм. Прекрасна база, мила и компетентна водеща на курса, качествен резултат.

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.