1 ч.ч. брашно пълнозърнесто София Мел
2 яйца
подсладител - на вкус и по избор
1 ч.ч овесени трици
2 с.л диетичен маргарин
1 ч.ч обезмаслено прясно мляко
5 грама бакпулвер
1 ч.л канела
1. Разбийте яйцата много добре с мазнината. Добавете подсладителя, овесените трици, брашното с бакпулвера и канелата, както и прясното мляко.
2. Разбийте до хомогенност и прехвърлете сместа в подмазнена кексова форма.
3. Пъхнете кекса за диабетици да се изпече в умерено загрята фурна - накрая отгоре кексът трябва да е разцепен.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
ВИД РЕЦЕПТА
ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ