Пълнозърнести содени питки
Питка, Погача

Изпратена от:

Pamela Kumanova от Свиленград

Необходими продукти:


400 гр. пълнозърнесто брашно София Мел
1 кофичка кисело мляко
1 с.л. сол
300 г  сирене
2 с.л олио
1 ч.л сода бикарбонат

Начин на приготвяне:

1. В купа слагате брашното и  добавяте киселото мляко със содата, солта, олиото и натрошеното сирене.

2. Омесва се до гладко тесто.

3. С намазнени ръце оформяте питки с големина по ваше желание и нареждате в правоъгълна тава с хартия за печене.

4. Печат се на 200 градуса за около 10-15 минути.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



ВИД РЕЦЕПТА

Солена

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

09.12.2021

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.