Постни соленки с бяло вино
Дребни соленки

Изпратена от:

Жана Тотева от Велико Търново

Необходими продукти:

2ч.ч и половина брашно София Мел
200 мл бяло вино
1 бакпулвер
1 ч.л сода
50 мл олио

Начин на приготвяне:

1. Смесват се всички съставки, като брашното и бакпулвера се пресяват. С вилица се разбъркват съставките.

2. След като се получи тестото трябва да си почине средно 5 мин. След това се правят с ръце малки фитилчета от които, се правят малки възелчета.

3. Пекат се на 180-200 градуса на предварително загрята фурна 15/20 мин.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



ВИД РЕЦЕПТА

Солена

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

01.02.2022

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.