Нашите Новини

Стартира записването за втория сезон на академия „ИЗПЕЧИ С ЛЮБОВ“

14.12.2017

Започна записването за новия сезон за Академия „Изпечи с любов“. След невероятния успех през изминалия сезон на Академията, най-популярната марка брашна у нас „София Мел“ отново ще даде възможност на начинаещи любители пекари и сладкари от цяла България да усвоят традиционни и съвременни похвати при приготвянето на печива.

Една от основните цели на Академия „Изпечи с любов“ е да се усвоят лесни за приготвяне рецепти на солени и сладки изкушения. Кампанията дава възможност на участниците да превърнат в забавление приготвянето на традиционен хляб, погачи, домашни сладки или мъфини и обръща внимание върху значимостта от създаване на добра хранителна култура и използването на качествени продукти в ежедневието.

Курсовете от втория сезон ще се проведат през януари, февруари и март 2018 година, а записването вече тече с пълна сила на сайта на марката - www.sofiamel.bg/academy. Академия „Изпечи с любов“ няма такса и всеки желаещ свободно може да се регистрира за участие в предстоящите курсове. Единственото условие е кандидатите да се запознаят с условията и правилата, публикувани на сайта на „София Мел“.

През 2018 г. двудневни курсове ще се провеждат в София, във Варна, в Плевен и в Пловдив. Повече информация и график за провеждане на курсовете от Академия „Изпечи с любов“ ще откриете на сайта.  

 

GoodMills Bulgaria зае челна позиция в класацията на Регал 500+ за най-големите производители на бързооборотни стоки в България

20.11.2017

GoodMills Bulgaria зае челна позиция в класацията на Регал 500+ за най-големите производители на бързооборотни стоки в България. Като лидер в производството на брашно, компанията отчете ръст на продажбите с 8,8% през 2016 година. Амбициите на ГудМилс България са да продължава да се развива в тази насока като изгражда дългосрочно и стабилно партньорство с клиентите.