Мъфини с кашкавал


Кексове и мъфини

Необходими продукти:

330 g брашно София Мел Кекс
220 ml прясно мляко
250 g настърган кашкавал
85 ml разтопено краве масло
2 яйца
12 g /1 с.л./кристална захар
2 г /1/2 ч.л./ сол

Начин на приготвяне:

1. Смесете всички сухи съставки. Добавете кашкавала.
2. Разбийте яйцата, смесете с млякото и разтопеното масло в друг съд.
3. Изсипете течните върху сухите съставки и разбъркайте хубаво.
4. С помощта на лъжица напълнете формички за мъфини.
Тестото е подходящо за 12 броя мъфини.
Пече се в предварително нагрята на 200˚С фурна за около 20-25 минути.

Вид рецепта

Солена

Трудност на приготвяне

лесна

Време за приготвяне

До 40 минути

Дата на публикуване

04.10.2024

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.