![](/uploads/images/header-image-name-1920/t3EghccVCR.png)
![](/uploads/images/header-image-name-1366/s9vInZiS6s.png)
![](/uploads/images/header-image-name-1024/hI1a8VFPZd.png)
Шоколадов фъдж
Сладкиши
Необходими продукти:
280 г брашно София Мел Класик
3 яйца
220 г фина захар
30 г натурално какао
250 г кисело мляко
125 г масло
1 пак. бакплувер
200 мл прясно мляко
кокосови стърготини за поръсване
Начин на приготвяне:
1 стъпка
Смесете захарта, какаото, прясното мляко и маслото и ги сложете за заврат. От сместа отделете 240 мл за заливане на сладкиша.
2 стъпка
Разбийте яйцата и към тях довабете охладената шоколадова смес, брашното, киселото мляко и бакпулвера.
3 стъпка
Сложете кексовата смес в тава и печете на 180°C.
4 стъпка
Когато се охлади, залейте с отделената шоколадова смес и поръсете с кокосови стърготини.
ЗЛАТИН ЕФТИМОВ, Гр. БУРГАС
![](/uploads/images/recipe/recipe-main-image/tXB3QYoEtZ.png)
Вид рецепта
![](/build/images/front/icons/sweet.b1441cef0027fa10c3c02e059c9e2fab.png)
Трудност на приготвяне
![](/build/images/front/icons/difficult.35c02a9e8285128b7dd617afa309244d.png)
Време за приготвяне
![](/build/images/front/icons/time.455694741e708770412a1781a8039386.png)
Дата на публикуване
![](/build/images/front/icons/date.4870eb8a154663fad1e08e8122f81b11.png)