


Шоколадов фъдж
Сладкиши
Необходими продукти:
280 г брашно София Мел Класик
3 яйца
220 г фина захар
30 г натурално какао
250 г кисело мляко
125 г масло
1 пак. бакплувер
200 мл прясно мляко
кокосови стърготини за поръсване
Начин на приготвяне:
1 стъпка
Смесете захарта, какаото, прясното мляко и маслото и ги сложете за заврат. От сместа отделете 240 мл за заливане на сладкиша.
2 стъпка
Разбийте яйцата и към тях довабете охладената шоколадова смес, брашното, киселото мляко и бакпулвера.
3 стъпка
Сложете кексовата смес в тава и печете на 180°C.
4 стъпка
Когато се охлади, залейте с отделената шоколадова смес и поръсете с кокосови стърготини.
ЗЛАТИН ЕФТИМОВ, Гр. БУРГАС

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
