Бисквити с шоколадови капки
Сладкиши
Необходими продукти:
400 г брашно София Мел класик
400 г кафява захар
3 яйца
бакпулвер
150 г масло
ванилия
шоколадови капки или натрошен шоколад
Начин на приготвяне:
1. Маслото се разтапя на водна баня и към него се прибавя захарта.
2, Прибавът се яйцата, брашното, бакпулвера и ванилията. Разбива се до хомогенна смес. Когато се оформи лепкаво тесто се добавят шоколадовите капки.
3. Тестото престоява за около час в хладилника.
4. В тава се слага хартия за печене и се нареждат оформените топки.
5. Пекат се около 15 мин. на 180 градуса.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Диана Андреева от Русе

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
