Брауни с малини и бял шоколад
Сладкиши и Други сладки печива
Необходими продукти:
140 г брашно София Мел Класик
200 г черен шоколад, нарязан на дребно
200 г масло
200 г кафява захар
4 големи яйца
50 г какао
100 г бял шоколад, нарязан на малки парченца
200 г замразени малини
Начин на приготвяне:
1. Загрейте фурната на 180°С. Застелете тавата с хартия за печене. Разтопете черния шоколад, маслото и захарта (най-добре в съд на водна баня), като разбърквате. Дръпнете от огъня.
2. Добавете яйцата, едно по едно, като разбърквате след всяко. Пресейте отгоре брашното и какаото, разбъркайте. Добавете половината малини и нарязания бял шоколад, разбъркайте.
3. Пресипете сместа в тавичката и заравнете. Подредете отгоре останалите малини. Изпечете на средното ниво на фурната, която вече е загрята на 180°С за около 35 мин. Охладете добре, преди да нарежете.
Вид рецепта
Трудност на приготвяне
Време за приготвяне
Дата на публикуване