Брауни с малини и бял шоколад Сладкиши, Други сладки печива

Необходими продукти:

140 г брашно София Мел Класик
200 г черен шоколад, нарязан на дребно
200 г масло
200 г кафява захар
4 големи яйца
50 г какао
100 г бял шоколад, нарязан на малки парченца
200 г замразени малини

Начин на приготвяне:

1. Загрейте фурната на 180°С. Застелете тавата с хартия за печене. Разтопете черния шоколад, маслото и захарта (най-добре в съд на водна баня), като разбърквате. Дръпнете от огъня. 

2. Добавете яйцата, едно по едно, като разбърквате след всяко. Пресейте отгоре брашното и какаото, разбъркайте. Добавете половината малини и нарязания бял шоколад, разбъркайте. 

3. Пресипете сместа в тавичката и заравнете. Подредете отгоре останалите малини. Изпечете на средното ниво на фурната, която вече е загрята на 180°С за около 35 мин. Охладете добре, преди да нарежете.

ВИД РЕЦЕПТА

Сладка

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

средна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

От 40 до 90 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

04.08.2015

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.