Брауни
Сладкиши
Необходими продукти:
2/3 ч.ч. брашно София Мел Класик
200 гр. шоколад
100 г. краве масло
1 ч.ч. захар
2 яйца
1 ч.л. какао
1/4 ч.л. сол
ванилия
1 ч.л. инстантно кафе разтворено в 2 с.л. вода
Начин на приготвяне:
1. Загряваме фурната на 180 градуса.
2. Разтапяме шоколада.
3. Разбиваме маслото и захарта.
4. Към тях добавяме яйцата и ванилията и отново разбиваме за около 10 мин (+ кафето по желание).
5. Добавяме разтопения шоколад.
6. Добавяме сухите съставки и разбъркваме докато са добре смесени без да прекаляваме.
7. Изсипваме в малка тава (20х20 см.), застлана с хартия за печене.
8. Печем на 180 градуса за 40 - 45 мин.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Десислава Йорданова от София

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
