Брауни с круши и лешници


Сладкиши

Необходими продукти:

100 г брашно София мел Класик
180 г кафява захар
4 яйца
120 г масло
1 ч. л. ванилия
3 круши
120 г натурален шоколад
40 г какао
3\4 ч. л. бакпулвер
шепа лешници

Начин на приготвяне:

1. Шоколада и маслото се разтапят заедно на водна баня.

2. Яйцата се разбиват заедно със захарта и ванилията. Към яйчената смес добавяме разтопения шоколад с масло.

3. Разбиваме с миксер. Към сместа добавяме брашното, какаото и бакпулвера, които предварително сме смесили в купа. Разбиваме с миксер.

4. Готовата смес изсипваме в тава с подвижно дъно. Отгоре добавяме тънко нарязанитв кеушу и поръсваме с лешниците. Върху крушите поставяме малко масло и ги поръсваме с кафява захар.

5. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



Изпратена от:

Десислава Митрева от Село Микрево

Вид рецепта

Сладка

Трудност на приготвяне

средна

Време за приготвяне

От 40 до 90 минути

Дата на публикуване

18.04.2022

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.