Брауни с круши и лешници
Сладкиши
Необходими продукти:
100 г брашно София мел Класик
180 г кафява захар
4 яйца
120 г масло
1 ч. л. ванилия
3 круши
120 г натурален шоколад
40 г какао
3\4 ч. л. бакпулвер
шепа лешници
Начин на приготвяне:
1. Шоколада и маслото се разтапят заедно на водна баня.
2. Яйцата се разбиват заедно със захарта и ванилията. Към яйчената смес добавяме разтопения шоколад с масло.
3. Разбиваме с миксер. Към сместа добавяме брашното, какаото и бакпулвера, които предварително сме смесили в купа. Разбиваме с миксер.
4. Готовата смес изсипваме в тава с подвижно дъно. Отгоре добавяме тънко нарязанитв кеушу и поръсваме с лешниците. Върху крушите поставяме малко масло и ги поръсваме с кафява захар.
5. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Десислава Митрева от Село Микрево

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
