Гофрети
Сладкиши
Необходими продукти:
- 2 ч.ч. брашно София Мел Екстра
- 2 бр. яйца
- 1 1/2 ч.ч. прясно мляко
- 1 с.л. захар
- 4 ч.л. бакпулвер
- 1/4 ч.л. сол
Начин на приготвяне:
1. Двете яйца се разбиват в голяма купа, като постепенно се прибавят и другите съставки.
2. Бърка се равномерно до получаването на хомогенна смес.
3. Гофретника се нагорещява предварително и се добавя сместа.
4. Така приготвените гофрети се гарнират със сладко по вкус.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Жана Тотева от Велико Търново

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
