Хулигански ябълков сладкиш
Сладкиши
Необходими продукти:
1 1/2 ч.ч бяло брашно София Мел Екстра
1 1/2 ч.ч захар
2/3 ч.ч олио
4 яйца
1 бакпулвер
1 ч.ч орехи - начупени
пудра захар за поръсване
3 средно големи ябълки
канела
Начин на приготвяне:
1. Яйцата и захарта се разбиват, прибавя се олиото, пресятото брашно с бакпулвера. Добяват се орехите и се объркава.
2. Изсипва се в тава, след което се подреждат парченцата ябълки и леко се поръсват с канела.
3. Пече се около 40 мин. на 160 градуса. Поръсва се с пудра захар.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
valentina velcheva от Варна

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
