Лесни масленки Дребни сладки, Други сладки печива

Необходими продукти:

220 г брашно София Мел Класик
125 г краве масло на стайна температура
80 г пудра захар
1 ванилия
20 г натрошени ядки - фъстъци или лешници

Начин на приготвяне:

Замесва се меко тесто от всички продукти. Оставя се в хладилника за 30 минути и след това се оформят малки плоски топки. Масленките се пекат в загрята на 170 градуса фурна за 10-12 минути. Докато са топли се поръсват с пудра захар и се оставят да изстинат.

ВИД РЕЦЕПТА

Сладка

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

08.06.2017

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.