Пандишпанени сладки
Сладкиши
Необходими продукти:
400 г брашно София Мел Класик
4 яйца
200 г захар
120 г олио
1 бакпулвер
1 ванилия
30 г орехи
Начин на приготвяне:
1. Разбиват се яйцата със захарта на гъста пяна до побеляване и до разтопяване на захарта. Прибавя се олиото и брашното размесено с бакпулвера. Добавя се ванилията.
2. В намазнена и нарашнена тава се излива цялото тесто. Отгоре се поръсва със смлени орехи.
3. Пече се на 180 градуса за около 35 минути. След като изстине се нарязва на полумесеци.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Петър Аймалиев от Благоевград
Вид рецепта
Трудност на приготвяне
Време за приготвяне
Дата на публикуване