Руло с ябълково сладко
Сладкиши
Необходими продукти:
7 с. л. брашно София мел Класик
7 яйца
7 с. л. захар
300 г сладко от ябълки
2 ванилии
Начин на приготвяне:
1. Яйцата, захарта и ванилията се разбиват до побеляване.
2. Прибавя се брашното и се бърка с дървена лъжица до хомогенна смес.
3. Изсипва се в правоъгълна тава с хартия за печене на 180 градуса загрята фурна 20 или 25 минути.
4. След като се опече се поставя върху мокра кърпа за 3 минути след това се маха кърпата и рулото се намазва със сладкото и се навива.
5. По желание се поръсва с пудра захар или се намазва с шоколад.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Симона Кинова от Лесура

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
