Сладкиш без яйца
Сладкиши
Необходими продукти:
2 ч.ч. брашно София Мел Класик
1 ч.ч. топла вода
1 ч.ч. захар
3 с.л.оцет
1 ч.л.хлябна сода
3 с.л.сладко от смокини
1/2 ч.ч.олио
2 ч.ч. нарязани орехи
1 с.л. какао
Начин на приготвяне:
1. В голям съд (купа) смесваме 1 ч.ч. топла вода, 1ч.ч. захар, 3 с.л. оцет, 1 ч.л. хлябна сода. Разбъркваме докато захарта се стопи.
2. Добавяме останалите продукти - 3 с.л. сладко от смокини, 1/2 ч.ч. олио, 2 ч.ч. нарязани орехи, 1 с.л. какао, 2 ч.ч. брашно
3. Готовата смес изсипваме внимателно в тава.
4. Печем 30 минути на 180 градуса.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Мария Иванова от Сливен

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
