Сладкиш с майонеза


Сладкиши

Необходими продукти:

Брашно София Мел Екстра - 2 ч.ч.
Захар - 1 ч.ч.
Хладка вода - 1 ч.ч.
Бакпулвер - 1 бр.
Майонеза - 200 г
Масло - 125 г
Шоколад - 200 г
Какао - 5 с.л.

Начин на приготвяне:

1. Разбивате майонезата с водата, след това добавяте захарта, брашното, бакпулвера и какаото.

2. Изсипвате в тава и печете на около 200-220 градуса, като пробвате с клечка за зъби докато спре да полепва по клечката.

3. След като изстине сладкиша го заливате с разтопения на водна баня с маслото шоколад и оставяте да стегне.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



Изпратена от:

Надежда Тодорова от Лом

Вид рецепта

Сладка

Трудност на приготвяне

лесна

Време за приготвяне

До 40 минути

Дата на публикуване

16.11.2021

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.