Сладкиш с майонеза
Сладкиши
Необходими продукти:
Брашно София Мел Екстра - 2 ч.ч.
Захар - 1 ч.ч.
Хладка вода - 1 ч.ч.
Бакпулвер - 1 бр.
Майонеза - 200 г
Масло - 125 г
Шоколад - 200 г
Какао - 5 с.л.
Начин на приготвяне:
1. Разбивате майонезата с водата, след това добавяте захарта, брашното, бакпулвера и какаото.
2. Изсипвате в тава и печете на около 200-220 градуса, като пробвате с клечка за зъби докато спре да полепва по клечката.
3. След като изстине сладкиша го заливате с разтопения на водна баня с маслото шоколад и оставяте да стегне.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Надежда Тодорова от Лом
Вид рецепта
Трудност на приготвяне
Време за приготвяне
Дата на публикуване