Сочно реване
Сладкиши
Необходими продукти:
2 ч.ч. брашно София мел Екстра
5 яйца
1 ч.ч. захар
1 пак. бакпурвер
1 пак. ванилова захар
за сиропа: 3 ч.ч. захар
6 ч.ч. вода
1 пак. ванилия
сока на 3-4 мандарини
Начин на приготвяне:
1. Всички продукти се разбиват с миксер до удвояване на обема си.
2. Сместта се изсипва в тавичка застлана с хартия за печене и се пече на 180-190 градуса в предварително загрята фурна за около 20-30 минути.
3. Сиропа се приготвя и с него горещо риването се залива с горещия сироп.
Да ви е много сладко!
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Златомира Делчева от Гр. Харманли

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
