


Гризини
Други солени печива
Необходими продукти:
1 ч.ч. брашно София Мел Пълнозърнесто
½ ч.ч. София Мел Класик
½ .ч. нискомаслено мляко
1/2 ч.л. бакпулвер
1 ч.л. чесън на прах
1 ч.л. риган
1 ч.л лют червен пипер
1 ч.л. сладък червен
1 ч.л. черен пипер
1/2 ч.ч. ленено семе
4-5 с.л. зехтин
Начин на приготвяне:
От изброените продукти се омесва меко, нелепнщео тесто. От него се оформят тънки фитили (солети) с дължина около 30 см и се редят в тава застлана с хартия за печене. Пекат се в загрята на 200 градуса фурна за около 10 минути

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
