Бързи соленки със сирене
Дребни соленки
Необходими продукти:
2 1/2 ч.ч. Брашно София Мел Класик
2 ч.ч. Настъргано сирене
1/2 ч.ч. олио
1 ч.л. Сода за хляб
1 ч.ч. Кисело мляко
1 ч.л. Сол
Кимион или чубрица за поръсване
Начин на приготвяне:
1. Содата се разтваря в киселото мляко.
2. Прибавяме настърганото сирене и олиото.
3. Прибавяме брашното и бъркаме до получаването на тесто.
4. Готовото тесто оформяме на малки топчета поръсени с кимион или чубрица и печем в предварително загрята фурна на 200гр. за 10-15м.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Нели Делибашева от София

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
