Масленки Дребни сладки

Необходими продукти:

3 ч.ч. брашно София Мел Класик
1 ч.ч. мас
1 ч.ч. пудра захар 
1 пакетче ванилия на прах

Начин на приготвяне:

1. Маста се разбива добре с пудрата захар и ванилията. Тя трябва да бъде студена, най-добре извадена от хладилника.
2. Постепенно се добавя брашното до получаване на средно меко тесто.
3. Ако омесеното тесто стане много меко - сложите го в купа, покрийте я с кухненско фолио и приберете тестото в хладилник, за да стегне.
4. Поставете хартия за печене в тава, а от тестото оформете топчета, които подредете в нея.
5. Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за 10-14 минути, като внимавате да не изгорят.
6. След изпичане, сладките трябва да се охладят напълно и след това са готови за консумация.

ВИД РЕЦЕПТА

Сладка

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

25.07.2018

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.