Кокосови бисквити
Сладкиши и Дребни сладки
Необходими продукти:
280 г брашно София Mел Класик
3 големи яйца
200 г бяла захар
180 г кафява захар
240 г меко масло
160 г кокосови стърготини
100 г натрошен шоколад
1 пак бакпулвер ванилия
Начин на приготвяне:
Двата вида захар се добавят към мекото масло, след това се слагат яйцата и ванилията и се разбива с миксер. Прибавят се кокосът и натрошеният шоколад, брашното и бакпулверът и се омесва тесто, което се прибира в хладилник за 1-2 часа. След това се оформят плоски топчета и се нареждат на разстояние в тава. Пекат се на загрята на 180 градуса фурна за 15-20 минути.
Вид рецепта
Трудност на приготвяне
Време за приготвяне
Дата на публикуване