Коледни линцер сладки
Дребни сладки
Необходими продукти:
500 г брашно София мел екстра
250 г краве масло,
150 г пудра захар,
настъргани лимонов корички,
4 жълтъка
Начин на приготвяне:
1. От всички продукти замесваме меко тесто.
2. Покриваме с фолио и го оставяме за една нощ в хладилник.
3. Разточваше тесто с дебелина 3 - 5 мм и с формички изрязваме еднакъв брой сладки.
4. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса до порозовяване на краищата. Внимателно ги прехвърлям върху метална решетка докато изстинат.
5. Слепваме ги със сладко по избор (най-добре с кисел вкус).
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Михаела Алабозова от Бургас

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
