Коледни Линцери
Дребни сладки
Необходими продукти:
500 г брашно Екстра на София мел
250 г краве масло
2 яйца
1 ч.ч пудра захар
1 п. Бакпулвер
кората на един лимон
Начин на приготвяне:
1. Всички продукти се смесват и се замесва меко тесто.
2. Тестото се увива във фолио и се оставя да престои 30-40 Мин в хладилника.
3. След това се точи кора с дебелина около 5 мм и се изрязват форми.
4. Пече се на 180° за около 10 мин да останат почти бели,слепват се със сладко и пожелание се поръсват с пудра захар.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Елеонора Людмилова Никифорова от Видин

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
