Корекомки
Дребни сладки
Необходими продукти:
350 г брашно Класик София Мел
200 г краве саламурено сирене
230 г мас
1 яйце
1 бакпулвер
100 г захар (за овалване)
Начин на приготвяне:
1. В купа смесете маста (на стайна температура), натрошеното на ситно сирене с яйцето и разбъркайте добре. Прибавете пресятото брашно Класик София Мел с бакпулвера и омесете на тесто.
2. Разточете го с дебелина около половин сантиметър и нарежете на кръгчета (с диаметър около 4-5 см), всяко от които прегънете на четири.
3. Оваляйте сладките в захар, наредете ги в тава върху хартия за печене и печете в предварително загрята на 180◦C до порозовяване (около 15-20 минути).
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Марияна Войникова от Сливен
Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
