Курабии с канела
Дребни сладки
Необходими продукти:
200 гр. брашно тип Екстра София мел
1 яйце
5 супени лъжици сироп от агаве
50 мл разтопено масло
1 ч.л. сода
1 ч.л. канела
Начин на приготвяне:
1. Смесваме мокрите и сухите съставки в отделни купи.
2. Към купата с мокрите съставки постепенно добавяме сухите съставки.
3. Омесваме меко тесто.
4. Разточваме тестото.
5. Изрязваме желаните формички.
6. Печем в предварително загрята фурна с вентилатор на 180 ⁰C за около 4-5 минути.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Нели Мазгалова от гр. София

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
